Overslaan en naar de inhoud gaan

NAPA actie: PartsPoint schenkt €12.500,- aan KiKa

PartsPoint heeft een cheque ter waarde van € 12.500,- overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dankzij een grootschalige NAPA actie zijn de ruim 55 accountmanagers van PartsPoint in staat geweest dit mooie bedrag te verwezenlijken.

Onderzoek naar kinderkanker

Met deze grote actie draagt PartsPoint bij aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven. Ook biedt deze donatie ondersteuning aan het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker: het Prinses Máxima Centrum.

Raoul Aardema, Ambassadeur KiKa (vrijwilliger KiKa en ondernemer in de zakelijke dienstverlening): "KiKa is erg blij met dit soort donaties omdat we er twee zaken mee gaan doen. In eerste instantie is er heel veel geld nodig om de levenskansen van kinderen met kanker te verhogen door met heel veel specialisten onderzoek te doen. Daarnaast willen we met KiKa de levensomstandigheden zo goed mogelijk maken voor kinderen en hun familie, door bijvoorbeeld de ziekenhuiskamers als woonkamers aan te kleden."

NAPA actiepakket

Afgelopen voorjaar zijn de accountmanagers van PartsPoint gestart met de verkoop van NAPA actiepakketten. Via PartsPoint hadden autobedrijven de kans om een NAPA actiepakket af te nemen waarvan €25,- van de opbrengst per pakket naar KiKa ging. Albert van Middelkoop, Regiodirecteur PartsPoint Oost en Zuid, vertelt er meer over: "Ondanks de recente introductie van het merk NAPA Benelux maakt het enorme succes hiervan het mogelijk om KiKa op deze manier te ondersteunen." Frank Dobben, Regiodirecteur PartsPoint Noord en West, vult verder aan: "Het was erg mooi om te zien dat onze klanten bereid waren om voor deze NAPA introductieactie extra te betalen waardoor we deze cheque aan KiKa kunnen overhandigen."

Deel artikel:

Overig nieuws

Sam Jongejan voegt zich bij Team NAPA

Lees verder

Het NAPA magazine is uit!

Lees verder

Fiat 500 1.2 (312AXA1A) 2007

Lees verder