Overslaan en naar de inhoud gaan

NAPA DRIVES YOU FORWARD 

Samen halen we het beste uit jou als monteur en uit elke auto. Wij leveren kwaliteit, zodat jij kwaliteit kunt leveren. Keer op keer. Die missie drijft ons al bijna 100 jaar. Dankzij de scherpe prijs en snelle levering heb jij altijd betrouwbare onderdelen beschikbaar.

NAPA is sinds 1925 dé betrouwbare partner in auto-onderdelen. 

Met passie voor het vak gaat NAPA ver(der). We leveren wat jij nodig hebt. Waar dan ook, wanneer dan ook. Zo kan iedereen veilig en vol vertrouwen op weg. Samen brengen we de Benelux in beweging.

NAPA staat voor je klaar, met maatwerk en kwaliteitsonderdelen. In ons assortiment vind je distributiesets, ruitenwissers, schokdempers, remtangen, accu’s, veren, remblokken, remschijven,  EV-laadkabels en meer.

Terwijl de markt continu verandert, houden wij scherp in de gaten wat jij nodig hebt. Daar passen we ons aanbod op aan. We blijven innoveren en nieuwe producten introduceren.

Meer over NAPA

NAPA Drives you forward

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

 • Het assortiment van de NAPA accu’s is zeer breed en gericht op een volledige dekking van het wagenpark in de Benelux.

  Accu’s

 • Het assortiment NAPA distributiedelen is gericht op het wagenpark in de Benelux en bestaat uit ruim 90 verschillende sets.

  Distributiekits

 • Vind hoogwaardige remblokken bij NAPA Benelux. Verbeter de veiligheid en prestaties van je voertuig met onze remonderdelen. Bekijk ons assortiment!

  Remblokken

 • Kies uit een breed scala aan NAPA remklauwen binnen het NAPA-portfolio. Het assortiment is volledig gericht op het wagenpark in de Benelux en bestaat uit ruim 600 remklauwen, waaronder de nieuwste remklauwen geschikt voor Electronic Parking Brake (EPB).

  Remtangen

 • Kies uit een breed scala aan schokdempers binnen het NAPA-portfolio, die allemaal de meest populaire toepassingen weerspiegelen. Het assortiment van de NAPA schokdempers bestaat inmiddels uit 169 referenties.

  Schokdempers

 • Na de introductie van NAPA schokdempers zijn nu ook de NAPA spiraalveren in de markt te vinden. Het huidige assortiment van NAPA spiraalveren bestaat uit 201 artikelen. Met dit assortiment wordt een groot deel van het wagenpark in de Benelux gedekt.

  Spiraalveren

 • NAPA maakt het eenvoudig om in de wereld van elektrische voertuigen (EV) te stappen met een gloednieuw en innovatief assortiment EV-laadkabels die nu beschikbaar zijn.

  EV-laadkabels

 • Het assortiment van de NAPA stuurdelen is zeer breed en gericht op een groot deel van het wagenpark in de Benelux.

  Stuurdelen

 • Het NAPA wisserbladen assortiment bestaat uit 26 referenties en drie groepen wetende conventionele wisserbladen, flatblades & achterwisserbladen.

  Wisserbladen

 • Het assortiment van de NAPA smeermiddelen is gebaseerd op de meest voorkomende type smeermiddelen en gericht op een belangrijke dekking van het wagenpark in de Benelux.

  Olie

Vind een verkooppunt

Vul hieronder je postcode of plaats in. Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

HET LAATSTE NIEUWS

Sam Jongejan voegt zich bij Team NAPA

Lees verder

Het NAPA magazine is uit!

Lees verder

Tom Boonen racet tegen zijn tweelingdochters!

Lees verder